Vaš prst je vaš ključ. Sedaj s paketom Udobje po posebej dostopni ceni.

1.6.2016

Rokovanje s vhodnimi vrati je lahko izjemno udobno in varno hkrati. Izberite avtomatiziran način odklepanja in zaklepanja, brez uporabe ključa, s pomočjo motorizirane avtomatske ključavnice EAV3 in čitalnika prstnih odtisov Ekey. Pri odločitvi za vhodna vrata iz naših ekskluzivnih paketnih linij Trend Smart in Classic Smart je sedaj paket Udobje dostopen po izjemni ceni. 

Odklepajte svoja vhodna vrata s pomočjo čitalnika prstnih odtisov in naredite konec z založenimi, izgubljenimi in pozabljenimi ključi. Sistem lahko uporabljate vsi družinski člani, tudi otroci. 

Odločite za vhodna vrata Trend Smart ali Classic Smart in za več udobja in varnosti dodajte še paket Udobje. 

Paket Udobje vsebuje čitalec prstnih odtisov za odklepanje vrat znamke Ekey, in avtomatsko ključavnico EAV3 znamke WinkHaus.

Cena paketa znaša samo 550,00 evrov + ddv, zato izkoristite to enkratno priložnost. 

 

Nič več izgubljenih ključev - vhodna vrata odklepajte s svojim prstnim odtisom.
Nič več izgubljenih ključev - vhodna vrata odklepajte s svojim prstnim odtisom.
Protivlomna zaščita se začne pri oknih!

Pri nakupu oken je treba imeti v mislih tudi protivlomno zaščito, saj večina vlomov poteka skozi okno. Vlomilci si vzamejo vse, le časa ne. Tako šteje vsaka minuta, ko se okno upira poskusu vloma. PVC okna AJM so s posebno tehnologijo Safetec inside pripravljena in opremljena za maksimalno protivlomno zaščito. Odločite se za varnost. Izberite PVC okna AJM. 

 

 

ALU vhodna vrata z odlično opremo in izjemno ceno!

Izberite pametno, odločite se za enega od modelov aluminijastih vhodnih vrat iz serije Trend Smart ali Classic Smart. Gre z...
Več