Zimski popusti na okna in vrata AJM!

9.1.2020

Priskrbite si boljši pogled na svet z okni in vrati AJM. Do konca februarja ugodneje. 

Zakaj zdaj? Ker sedaj pri AJM za nakup oken (PVC okna, PVC-ALU okna, ALU okna, lesena okna, LES-ALU okna) in vhodnih vrat (PVC vhodna vrata, ALU vhodna vrata, lesena vhodna vrata) ponujamo zimske ugodnosti v obliki popustov. 

Zimski čas prinaša najvišje popuste na okna in vrata, zato ne oklevajte, odločite se za nakup sedaj. 

Za več informacij se oglasite v našem prodajnem salonu, pišite na elektronsko pošto ali nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 14 01. 

Zimski popusti veljajo do konca februarja 2020 pri nakupu oken in/ali vhodnih vrat AJM, za slovenske fizične stranke. Akcijo lahko izkoristite v vseh prodajnih salonih AJM po Sloveniji in v prodajnih salonih zastopnikov. Popusti se, razen, če to ni določeno drugače, ne seštevajo, druge akcije so izvzete.

Zimski popust za okna in vhodna vrata AJM okna-vrata-senčila.
Zimski popust za okna in vhodna vrata AJM okna-vrata-senčila.
Protivlomna zaščita se začne pri oknih!

Pri nakupu oken je treba imeti v mislih tudi protivlomno zaščito, saj večina vlomov poteka skozi okno. Vlomilci si vzamejo vse, le časa ne. Tako šteje vsaka minuta, ko se okno upira poskusu vloma. PVC okna AJM so s posebno tehnologijo Safetec inside pripravljena in opremljena za maksimalno protivlomno zaščito. Odločite se za varnost. Izberite PVC okna AJM.