Ne čakaj poletja, kmalu bo maj, menjaj okna že zdaj!

1.4.2019

Ste se končno preselili na svoje, a svoja stara okna skrivate za zavesami? Vam še vedno piha v kopalnici? Vas med popoldanskim počitkom zbujajo glasbeni eksperimenti sosedovega mulca? Ste tudi letošnjo, prej toplo kot mrzlo, zimo za kurjavo zapravili več, kot ste planirali?

Ne skrbite, pri AJM imamo rešitev za vas!

Ne čakajte na poletje, kmalu bo maj, vreme je pravo in čas za menjavo oken je tu! Nakup naših oken pa se vam zdaj še posebej splača. Z malo sreče so vaša nova okna lahko povsem brezplačna!

Med vsemi, ki se boste med 1. aprilom in 10. majem odločili za nakup oken AJM bomo namreč izžrebali nekoga, ki mu bomo povrnili nakup novih oken. Vaš je lahko tudi čistilni set AJM za nego in vzdrževanje PVC oken – podelili jih bomo kar 30. Z njim bodo vaša nova okna AJM vedno sijoča in primerno vzdrževana.


Zato ne čakajte, zamenjajte okna zdaj!

Pošljite povpraševanje za svoja nova okna preko spletne strani tukaj, ali preko konfiguratorja na posameznem izdelku. Pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 14 01 ali pa se oglasite na enem izmed naših prodajnih mest.  

Nagradna igra traja od 1.4. do 10.5.2019, žrebanje bo potekalo 15. maja 2019. Izidi žreba bodo objavljeni na spletni strani, nagrajenci bodo o žrebu obveščeni po elektronski oziroma navadni pošti.

Pravila nagradne igre: 
/public/files/uploads/files/Pravila%20nagradne%20igre_Vrnemo-kupnino-za-okna-2019.pdf 

Za več informacij o nagradni igri smo na voljo v prodajnih salonih, na spletnem naslovu marketing@ajm.si ali na telefonski številki 080 14 01.

Zamenjajte stara okna z novimi okni AJM in sodelujte v nagradni igri!
Zamenjajte stara okna z novimi okni AJM in sodelujte v nagradni igri!
Protivlomna zaščita se začne pri oknih!

Pri nakupu oken je treba imeti v mislih tudi protivlomno zaščito, saj večina vlomov poteka skozi okno. Vlomilci si vzamejo vse, le časa ne. Tako šteje vsaka minuta, ko se okno upira poskusu vloma. PVC okna AJM so s posebno tehnologijo Safetec inside pripravljena in opremljena za maksimalno protivlomno zaščito. Odločite se za varnost. Izberite PVC okna AJM. 

 

 

Zimski popusti na okna in vrata AJM!

Priskrbite si boljši pogled na svet z okni in vrati AJM. Do konca februarja ugodneje.  Zakaj zdaj? Ker sedaj pri AJM za nakup oken (PVC okna, PVC-A...
Več