Vhodna vrata so tisti del hiše ali stanovanja, ki dajejo prvi vtis o njegovem lastniku. Zato si vzemite čas pri izbiri in se pravilno odločite.

Za čim lažjo odločitev vam vhodna vrata ponujamo znotraj petih lastnih linij, ki se med seboj razlikujejo po namenu, izgledu in tudi po ceni. Znotraj teh petih linij boste našli številne modele, različne kombinacije oblik in barv ter različne cenovne razrede. Za vse pa velja eno: vsa so visokokakovostna in izdelana po meri. Vsak kupec pa si lahko izbere tudi povsem svoj model vrat, če so le-te v skladu s tehnološko dopustnostjo.

Smo tudi strokovnjaki za montažo stavbnega pohištva, zato vam vaša vhodna vrata vgradimo v skladu z najsodobnejšimi standardi.

Zapri

TREND

Če boste izbrali vhodna vrata iz linije Trend bo skrb kakšen prvi vtis o sebi in svojem domu ustvarjate nepomembna, saj boste z izbiro teh vrat vedno v trendu. Bogata paleta modelov z različnii kombinacijami oblik, s pestro izbiro stekel, najsodobnejši materiali, bogata izbira kljuk, ročajev in drugih dodatkov vas bodo navdušili.  

NA TREND VRATA

TREND SMART

Posebna serija vhodnih vrat iz aluminija AJM TREND s paketom opreme SMART. Ta vhodna vrata ohranjajo vse prednosti vhodnih vrat Trend: so visoko kakovostna, izjemno varna, bogato opremljena in modernega - trendovskega videza.  Primerna so tako za novogradnje, kot prenove. Kljub paketu opreme, ki jih določa, dopuščajo še veliko možnosti individualne prilagoditve. Na voljo so po izjemno ugodni ceni: 1.399,00 evrov vključno z davkom in vgradnjo.Vhodna vrata AJM Trend Smart so tako za vse, ki iščete zanesljiva in moderna vhodna vrata po optimalni ceni!

NA TREND SMART VRATA

CLASSIC

Vhodna vrata iz linije Classic priporočamo vsem, ki vam je blizu klasičen videz. Izbira modelov, materialov, barv in dodatkov je pestra. Ne glede na to kaj boste izbrali, boste s temi vrati zadovoljni tisti, ki sicer prisegate na sodoben videz, a si ne želite ekstremnih odstopanj v obliki ali barvi. Posebej jih priporčamo za klasične prenove. Na voljo so s pvc ali aluminijastim ogrodjem.  

NA CLASSIC VRATA

ENTRY

Vhodna vrata iz linije Entry imajo polnila sestavljena iz prečk ali iz kombinacije prečk in stekla. Kombinacij je praktično nešteto, oblikujete si lahko tudi povsem svoj model, če je le-to v skladu s tehnološko dopustnostjo. Zelo estetsko delujejo v beli barvi, kakor tudi v imitaciji lesa. 

NA ENTRY VRATA

ZERO SASH

Varna, energetsko varčna, zanesljiva, kakovostna in po vrhu še izjemno lepa so vhodna vrata iz linije Zero Sash. S svojim izjemnim videzom in dovršenimi tehničnimi lastnostmi so pravšnja rešitev za najsodobnejšo arhitekturno zasnovo. Za tiste, ki si želite nekaj zares ekskluzivnega pa znotraj linije ponujamo posebno izdajo Zero Sash interior design. 

NA ZERO SASH VRATA

Potrebujete nasvet pri izbiri?

Zaupajte nam vaše kontaktne podatke in naš svetovalec bo stopil z vami v kontakt.

Še posebej bi pohvalila doslednost, iskrenost in odlično montažo vaših izdelkov. Ostanite oziroma bodite še boljši in uspeh bo vedno prisoten. Hvala. Antonija Š., Maribor

VEČ PRIPOROČIL
Protivlomna zaščita se začne pri oknih!

Pri nakupu oken je treba imeti v mislih tudi protivlomno zaščito, saj večina vlomov poteka skozi okno. Vlomilci si vzamejo vse, le časa ne. Tako šteje vsaka minuta, ko se okno upira poskusu vloma. PVC okna AJM so s posebno tehnologijo Safetec inside pripravljena in opremljena za maksimalno protivlomno zaščito. Odločite se za varnost. Izberite PVC okna AJM.