Za AJM Team Time Ride 2015 so prijave odprte

8.7.2015

Kot vsako leto do sedaj, se bomo v maju družili na najbolj zabavnem dogodku daleč naokoli. AJM Team Time Ride pričakuje leto več kot 250 ekip iz Slovenije in tujine. Prijave so odprte, najugodnejša je hitra prijava!

[team time ride]

Mesec maj je ponovno rezerviran za AJM Team Time Ride. Kolesarski navdušenci bodo, kot vsako leto doslej, uživali ob drugačni in izjemno atraktivni prireditvi za vse generacije. Časa za preračunavanje, glede na pretekle vožnje letos ne bo, saj bo krožna trasa spremenjena. Pozabite na lanski čas in se prepustite čistim kolesarskim užitkom in neokrnjeni naravi od Kamnice preko Kobanskih gričev in najrazličnejših gorskih postojank. Trasa bo letos dolga 25 km hribovite poti.


Za vse tiste, ki se boste dogodka udeležili prvič, je prav da na kratko ponovimo kako poteka dogodek in komu je namenjen. Na progo se podajo 4-članske, 3-članske ali 2-članske kolesarske ekipe. Dirka je posebna, ker ne zmaga najhitrejša, pač pa ekipa, ki se bo najbolj približala povprečnemu času vseh ekip. Divjanje in zavlačevanje torej ne prinaša uspeha. Formula, ki bi vam lahko prinesla uspeh se torej glasi – veliko dobre volje, taktika brez divjanja in ne nazadnje uživanje na kolesu s prijatelji. Vse do prihoda zadnje ekipe v cilj zmagovalca torej ne poznamo. Po koncu dirke so bodo privlačnih nagrad lahko veselile zmagovalna, druga in tretja najboljša ekipa. Da bo ob prihodu v cilj še bolj zanimivo in pestro se bodo nagrade podeljevale tudi za ekipo s tretjim najpočasnejšim časom in ekipo z najpočasnejšim časom. Več podrobnosti in pravilih si lahko preberete tudi na uradi strani AJM TEAM TIME RIDE.


Prijave na samo tekmovanje potekajo preko urade spletne strani. Prijave so odprte le do 19.5.2015, pri čemer boste tisti, ki se boste prijavili prej, tudi prihranili. Najcenejša prijava je do 31.3.2015 in znaša od 30 € za 2 člansko ekipo oziroma 44 € za 4-člansko ekipo. Na dan prireditve prijava ni možna. Vsaka ekipa, ki se prijavi preko spletne strani, plača prijavnino in prekolesari progo bo deležna :

Tople malice
Oskrba z vodo na dveh osvežilnih postajah
Spominsko »bandana rutko« (prvih 100 prijavljenih ekip)
Dodatna presenečenja na sami trasi

V kolikor bi želeli naročiti kolesarsko majico AJM Team Time Ride po subvencionirani ceni za samo 15 € so naročila odprta do 30. aprila 2015.


Prav je tudi, izveste kakšne nagrade čakajo zmagovalce: 

Zmagovalna ekipa prejme Gorsko kolo »FUJI« za vsakega izmed članov
Druga najboljša ekipa prejme poletne počitnice v Rovinju ali Vrsarju za celo ekipo
Tretja ekipa prejme apartma »Jojo« za 4 osebe v Bovcu
Ekipa s tretjim najpočasnejšim časom bo deležna vikend paketa za celo ekipo v Panonski vasi
Najpočasnejša ekipa pa bo za nagrado prejela »piknik dekico«

Letos pričakujemo že preko 250 ekip iz Slovenije in iz tujine. Pohitite s prijavo in prihranite, saj vas čaka nepozabno doživetje na AJM Team Time Ride dirki hribovitih poti in narave v družbi s prijatelji. 

PRIJAVITE SVOJO EKIPO

Gradnja hiše - postopek od parcele do vselitve.

Gradnja hiše je izjemno zahtevna naloga, ki zahteva veliko predanosti, znanja, načrtovanja in dokumentacije.

S pomočjo izkušenih arhitektov vas natančno peljemo skozi ves postopek od izbire in nakupa parcele preko gradnje vse do vselitve.

Preverite TUKAJ!

NASLEDNJI ČLANEK

AJM že petič prejel Znak kakovosti v graditeljstvu

Brez kakovostne vgradnje ni energetskega prihranka   Kozjak nad Pesnico, 18. marec 2015 - Podjetje AJM okna-vrata-senčila ...
Več
PREJŠNJI ČLANEK

Modernizacija AJM proizvodnje stavbnega pohištva iz lesa

    BISTVENA SPREMEMBA PROIZVODNEGA PROCESA PROIZVODNJE LESENEGA STAVBNEGA POHIŠTVA  Projekt podj...
Več
PREBERITE TUDI

Postali smo German Innovation Award Winner!

Danes - 18. maja, so uradno postali znani prejemniki vsakoletnega prestižnega natečaja v svetu dizajna in inovacij German Innovati...
Več