Okna po polovični ceni in vrata zastonj prejmeta Anja in Denis.

16.4.2018

 

Pomladna nagradna igra »Podarjamo nova vrata in okna po polovični ceni«, v kateri smo vas, v času od 10.3. do 10.4., vabili, da povprašate po naših izdelkih in si pri tem pridobite tudi pomladne ugodnosti, mi pa bomo poleg tega izmed vseh nagradili dva, enega z okni po polovični ceni, drugega z vhodnimi vrati, je presegla naša pričakovanja. Število sodelujočih nas je spet izjemno presenetilo, kar dokazuje, da smo skupaj končno dočakali težko pričakovano pomlad.

Obveščamo vas, da je bila sreča pri današnjem žrebu na strani Anje Mišanovič, ki je prejela okna po ponudbi za polovično ceno, in Senica Denisa, ki je prejel vhodna vrata iz linije Trend vrednosti 1.600 evrov.

Srečnim dobitnikom nagrad iskreno čestitamo! Vsem sodelujočim pa se zahvaljujemo za sodelovanje. 

Za vas pripravljamo še več aktivnosti, med drugim se nam lahko pridružite 27.maja na kolesarski dirki. Več o tem pa najdete tukaj: http://www.ajm.si/novice/obvestila/gremo-na-kolo-ajm-team-time-ride-prijave-so-odprte.

Gradnja hiše - postopek od parcele do vselitve.

Gradnja hiše je izjemno zahtevna naloga, ki zahteva veliko predanosti, znanja, načrtovanja in dokumentacije.

S pomočjo izkušenih arhitektov vas natančno peljemo skozi ves postopek od izbire in nakupa parcele preko gradnje vse do vselitve.

Preverite TUKAJ!

NASLEDNJI ČLANEK

AJM- DAN ODPRTIH VRAT

Tudi letos bomo tradicionalno odprli vrata naše proizvodnje in ostalih oddelkov samo za vas! Imeli boste izjemno priložnost ...
Več
PREJŠNJI ČLANEK

Delovni čas v času prvomajskih praznikov

Spoštovani kupci! Obveščamo vas, da bo uprava, proizvodnja, montaža in odprema  v času prvomajskih prazniko...
Več
PREBERITE TUDI

Kupi okna zdaj, plačaj kasneje!

Do novih oken in vrat odslej tudi z Diners Club kartico! Še vedno varčujete za nova energetsko učinkovita okna? Ne odla&...
Več