Miklavž obdaril polno dvorano otrok

6.12.2016

Otroke zaposlenih je tudi letos na predvečer godu sv. Nikolaja obiskal in obdaril Miklavž. Moža, ki odpre vrata v prednovoletni praznični čas, sta na dogodku za otroke in starše spremljala angel in parkelj, ki je bil odgovoren za kar nekaj strahu in tudi kakšno potočeno solzo na ta sicer za otroke tako težko pričakovani večer. 

Miklavževanje na podjetju AJM prirejamo že prav od prvega leta obstoja podjetja, neprekinjeno že 26 let. Zadnjih nekaj let poteka v sodelovanju z mariborsko osnovno šolo Franc Rozman Stane, ki nam velikodušno odstopi svoje prostore, njihovi osnovnošolci pa nastopijo s krajšo igrico. Miklavž obdari otroke po treh starostnih skupinah, od nič do tri leta, od štiri do šest in od sedem do deset let. Letošnje leto je darila prejelo 140 otrok, v preteklih letih pa tudi že več kot 200. 

Naj se torej lepi praznični čas začne. Pri nas smo ga začeli na najlepši možni način - s pristnim otroškim veseljem. 

Miklavž obdaril 140 otrok zaposlenih na podjetju AJM.
Miklavž obdaril 140 otrok zaposlenih na podjetju AJM.
Gradnja hiše - postopek od parcele do vselitve.

Gradnja hiše je izjemno zahtevna naloga, ki zahteva veliko predanosti, znanja, načrtovanja in dokumentacije.

S pomočjo izkušenih arhitektov vas natančno peljemo skozi ves postopek od izbire in nakupa parcele preko gradnje vse do vselitve.

Preverite TUKAJ!

NASLEDNJI ČLANEK

Podarjamo nova okna in vrata za vaš dom!

V podjetju AJM smo se odločili, da vas v to pomlad pripeljemo s prav posebno akcijo. Vsi, ki se zanimate za nakup oken a...
Več
PREJŠNJI ČLANEK

Okna AJM prva v kakovosti

Da v podjetju AJM znamo ustvarjati izdelke na najvišjem kakovostnem nivoju, je, še enkrat več, dokazala nedavna neodv...
Več
PREBERITE TUDI

Vanja in Sara srečni nagrajenki pomladne nagradne igre

Pomladna nagradna igra »Skoči k AJM in zmagaj«, v kateri smo vas povabili, da povprašate po naših izdelki...
Več